LED Aydınlatma ve Paketleme Şirketi “Mulinsen” Birkaç Gün Önce 25. Yaş Gününü Kutladı

Nov 16, 2023
Haberler
LED Aydınlatma ve Paketleme Şirketi “Mulinsen” Birkaç Gün Önce 25. Yaş Gününü Kutladı

LED Aydınlatma ve Paketleme Şirketi “Mulinsen” Birkaç Gün Önce 25. Yaş Gününü Kutladı

Mulinsen'in başkanı Sun Qinghuan, yıldönümü mesajında ​​şunları söyledi: "Mulinsen, yirmi beş yaşında, tam gençliğinde geçmişe ve geleceğe bakıyor ve zorluklarla yüzleşmeye tamamen hazır. , sağlıklı ve hızlı gelişim."

Şirketin işletme verileri, "sürekli, sağlıklı ve hızlı gelişme" ile ne kastedildiğini kısmen yansıtıyor olabilir. 10 Mart'ta Mulinsen 2021 yıllık performans raporunu açıkladı. Şirket, yıl boyunca borsaya kayıtlı şirketlerin hissedarlarına atfedilebilen 1,158 milyar yuan net kar kaydetti ve yıllık %283,76 artış; borsada işlem gören hissedarlara atfedilebilen net kar tekrarlanmayan kazançlar ve kayıplar düşüldükten sonra şirketler, yıllık %280,07 artışla 10,55 100 milyon yuan oldu; hisse başına temel kazanç, yıllık %254,55 artışla 0,78 yuan oldu ve çoklu göstergeler üç katına çıktı - haneli büyüme. 25 yaşındaki Mu Linsen, gençlik tutkusu ve canlılığıyla hızlı bir gelişme kaydetmeye devam ediyor.

Mulinsen'in geliştirme süreci dört aşama olarak özetlenebilir: "Aydınlatma pazarına uygun maliyetli giriş - kendi kendine inşa edilen fabrikalar + kapasite artırımı için birleşmeler ve satın almalar - iç pazarı uygulamak için yıllarca kanal açma - büyük markaların birleşmeleri ve satın almaları Uluslararası pazara açılmak". Geçtiğimiz 25 yıla bakıldığında, Mulinsen zamanın nabzını başarıyla tuttu, dönüşümden yararlandı ve yavaş yavaş LED ambalajı, aydınlatma markası işi, LED uygulama ürünleri ve yenilikçi ürünleri kapsayan tüm LED endüstrisi zincirini kapsayan bir uçak gemisi haline geldi. işletme.

Mevcut küresel ekonomik toparlanma ve LED endüstrisinin toparlanmasıyla Mulinsen, Mini Led, bitki aydınlatması, hava temizleme, derin morötesi LED gibi öncü alanlarda önleyici yerleşim düzeniyle birleştiğinde sektörde oluşan lider avantajlara güveniyor. ve fotovoltaik enerji depolamanın yeni büyüme noktaları bulması ve uluslararası etkiyi genişletmesi bekleniyor.

Sektörün dönüm noktasını kavrayın, durumu birkaç kez kırın ve hızla büyüyün

Mulinsen'in son 25 yıllık gelişim tarihini sayarsak, ileriye dönük vizyonu, güçlü eylemi, keskin endüstri anlayışı ve fırsatları yakalama yeteneği ile çığır açan bir büyüme elde ettiğini görebiliriz.

Mulinsen'in büyümesi 1997 yılında Guangdong Eyaleti, Zhongshan Şehri, Xiaolan Kasabasında başladı. İlk başta, esas olarak sıralı LED ürünleri ile uğraştı. 2005 yılında Mulinsen, tam otomatik bir üretim hattında çip paketleme teknolojisinin tanıtılmasında başı çekti ve dünyanın ilk nesil LED çipli T8 lambalarını piyasaya sürdü.

21. yüzyılın başında enerji tasarruflu lamba pazarı yavaş yavaş yerini LED lambalara bıraktı.Bu sırada Mulinsen, standardizasyon düşüncesiyle sektörde çok sayıda pazarı hızla işgal etti. Ayrıca 2005 yılından sonra el feneri alanında LED'lerin uygulanması, ambalaj şirketleri için daha büyük fırsatlar getirdi Mu Linsen, yeni başlayan bir tavırla düşük güçlü beyaz LED'lerde lider olarak kendini kanıtladı.

İletişim
Müşteri hizmetleri telefonu: 0216 590 08 37

Ticari işbirliği: info@ledkolay.com

Adresimiz: Şerifali Mah. Burhan Sok. No:21/2 Ümraniye İSTANBUL